برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان معلم كلاس ششم و آدرس 6in6.loxblog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
به اين وبلاگ خوش آمدید سعي شده است جهت استفاده بهتر شما عزيزان ، مطالب نو و جالب و دست اولي خدمت شما ارائه گردد ، اميدوارم مورد پسند و استفاده ي شما دوستان قرار بگيرد لطفاً با نظرات و پيشنهادات و انتقادات سازنده ي خود ما را در بهتر شدن اين وبلاگ ياري نمائيد.
با تشكر مديريت وبلاگ
مدیر کل دفتر تالیف کتب درسی وزارت آموزش و پرورش در شانزدهمین کنفرانس آموزش فیزیک ایران، توسعه علمی کشور را توسعهای پایدار برشمرد و گفت : بین علم و شبه علم تفاوت بسیاری است و گره فرق بین این دو باید به دست خودمان گشوده شود.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، محمود امانی طهرانی در شانزدهمین کنفرانس آموزش فیزیک ایران توسعه علمی کشور افزود: اتصال علم به زندگی، جامعه، فرهنگ و تمدن امر کوچکی نیست بلکه هویت فرزندان ما را میسازد.
وی تاکید کرد: تنوع در کتب درسی باید بیشتر شود و حجم کلی ساعات دروس هم افزایش یابد.
امانی طهرانی گفت:ملاک اصلی در تدریس تاکید بر مفهوم سازی بنیادی است و باید روش تدریس در کلاس های درس متحول شود.
وی خاطر نشان کرد: فرهنگ و تمدن ایران و اسلام پر از افرادی است که امروز نقش آنها بر ما آشکارتر شده است.
امانی طهرانی با بیان اینکه در بحث تغییر محتوای کتب آموزشی با عجله اقدام شد، اظهار داشت : متاسفانه اجرای عجولانه این تغییر بر سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی تحمیل شد.
وی با بیان پایین بودن بودجه اختصاص یافته برای تولید بسته و محتوای گفت : به محض ایجاد آرامش محتوا ی جدید تولید خواهد شد .
مدیر کل دفتر تالیف کتب درسی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه گروهی از معلمین دغدغهدار میتوانند نهضتی را در این کشور ایجاد کنند که نفعش به کشور برگردد، افزود: ایران سابقه علمی بسیار افتخارآمیزی دارد علیرغم اینکه اطلاعات ما کم است اما به یمن تلاشهایی که صورت گرفته نیازمند ایجاد یک سازمان جدید علمی در کشور هستیم.
امانی طهرانی گفت: اگر بخواهیم به نهضت یادگیری در کلاس درس و مدرسه دامن بزنیم باید کلاسها را از شیوه کنونی خارج کنیم و در این باره نیازمند یک الگوی ذهنی هستیم.
مدیر کل دفتر تالیف کتب درسی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: الگوی ذهنی یعنی طراحی آموزشی که نقطه آغاز آن هدفشناسی است و طراحی آموزشی با طرح درس تفاوت دارد و بخشی از طراحی آموزشی محسوب میشود.
وی افزود: نوع یادگیری باید بروندادمحور با هدفهایی از جنس شایستگی باشد. تدریس باید بر اساس مدل ترسیم شده و کارشناسی شده باشد تا بتواند ضمن ارتقاء کیفیت آموزش به یادگیری عمیق و مفهومی هم منجر شود .
با سلام جهت استفاده از مطالب صلوات بر محمد و آل محمد بفرستيد و لطفاً لينك ما را در وبلاگ يا وبسايت خود قرار دهيد و به دوستان خود معرفي نماييد
باتشكر - مديريت وبلاگ